Informasjon

Hardangerkonferansen 2025

Hardangerkonferansen 2025

Stad: Hotel Ullensvang
Tid: 5-6. november 2025
Type: Lunsj til lunsj konferanse

2 dagar med lunsj og middag

kr 3.350,-

2 dagar med lunsj

kr 2.100,-

1 dag med lunsj og middag

kr 2.400,-

1 dag med lunsj

kr 1050,-

Tema

Hardanger i framtida

Bustadkrise også i Hardanger

Fjernarbeid - kvifor Hardanger?

Innspel frå investeringsfond

Utdeling av Nyskaparprisen 2025

-Sparebankstiftinga Hardanger

Spørsmål til po**@*************et.no eller tlf 48 95 45 50

Del innhald

Klima, natur og berekraft

Konferansen rettar seg mot alle med samfunnsinteresse og samfunnsansvar som vil bidra til eit livskraftig Hardanger.

Me ønskjer eit levande Hardanger som kan sjå framtida lyst i møte. Det får me til med samarbeid på tvers av næringar, det offentlege, sektorar og kommunegrenser. Me er små kvar for oss, men sterke saman. På Hardangerkonferansen set me fokus framover.

Det som skal verta varig må endrast!

Målet med Hardangerkonferansen står fast:
Alle gode krefter som vil utvikling for Hardanger rettar energien same vegen og gjer kvarandre sterke. Motsetningar må på bordet og avklarast. Hardanger er inne i ei optimistisk tid med betre kommunikasjonar, ny industrisatsing, auka folketal og gode fellesprosjekt. Her vil me bu og leva gode liv.

Konferansen rettar seg mot alle med samfunnsinteresse og samfunnsansvar som vil bidra til eit livskraftig Hardanger.

Hardangerkonferansen er eit samarbeidstiltak mellom:

Hardangerkonferansen 2025

Ein arena for lokal mat og drikke

Matproduksjon skapar kulturlandskap og noko fint å sjå på.
Frukt bløminga i Hardanger er smykke til vårdrakta
der toppane er kvitkledde, bakkane grøne og
fjellsidene brusar av fossevatn.

Frukt

Handplukka epler frå Hardanger – verdast beste. Hardanger har eit heilt spesielt terroir for å dyrka epler og anna frukt.

Foredling på Garden

Mange fruktbønder foredlar deler av avlinga sjølve. Noko til saft og sider, anna til hermetisering og syltetøy.

Bakst

Ein våre største tradisjonar og kvalitetar er alle kakene som vert kjevla ut i dei utallige eldhusa og bakstekjedlarane rundt om i Hardanger.

Hardangervidda

Hardangervidda betyr matauk og nytelse for mange. Nærleiken frå fjord til fjell gjer at me har eit enormt spekter av lokale naturlege råvarer ein berre kan drøyma om.

Ost

Lokal produsert geitost frå Røldal har svært lange tradisjonar og er av ypperste kvalitet.

Matfestivalar

Matfestivalane i Hardanger er viktige for å spre kunnskap, gjera varene tilgjengeleg og bringa tradiosjonane vidare.

Hardangerkonferansen 2025

Overnatting

Hotel Ullensvang Ullensvangvegen 865 5781 Lofthus

Enkeltrom

1590,-

Dobbeltrom

1890,-

Bruk kode HARDANGER25 ved booking

Hardangerkonferansen 2025

Eit samarbeid mellom:

Årets konferanse har middag med lokale råvarer

5. – 6 november Påmeldingsfrist: 27 oktober